Yazar Buluşması (Dr. Sabiha TUNÇEL GÜÇTEKİN)

Millî Eğitim Bakanlığının projesi olan "Dilimizin Zenginlikleri” kapmasında okulumuzda yazar buluşması gerçekleşmiştir.

27.02.2024 78

Esenköy Belediye Başkanı Mehmet TEMEL, Milli Eğitim Bakan Danışmanı Prof. Dr. Nuri GÜÇTEKİN, Çınarcık İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim KARABACAK, Çınarcık İlçe Millî Eğitim Şube Müdürü Abdulkerim ÖZKÖK ve değerli yazarımız Dr. Sabiha TUNÇEL GÜÇTEKİN’in katılımı ile yazar buluşmaları etkinliğimiz gerçekleştirilmiştir.

Yazar Dr. Sabiha TUNÇEL GÜÇTEKİN tarafından Esenköy Adnan Kaptan İlkokulu öğrencilerine kitap sunumu yapıldıktan sonra ücretsiz olarak imzalı kitap hediye edildi.

Öğrencilerin astronomi ve uzay bilimi hakkında yaş gruplarına uygun olarak çok değerli bilgiler elde edindiği bu söyleşi programından dolayı değerli yazarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Dr. Sabiha TUNÇEL GÜÇTEKİN

1978 yılında İstanbul’da doğdu. İlköğretim ve liseyi İstanbul’da tamamladıktan sonra, 2001 yılında, İstanbul Üniversitesi Astronomi ve Uzay Bilimleri Bölümü’nü başarıyla tamamlayarak ‘Astronom’ unvanıyla mezun oldu. Aynı yıl içinde, lisansüstü eğitimine başladı. Yüksek lisans ve doktora programını, İstanbul Üniversitesi Astronomi ve Uzay Bilimleri Bölümü’nde bitirdi. 2018 yılında doktoradan mezun olup ‘Doktor’ unvanını da alarak akademik hayatına devam etti. Çok sayıda yurtiçi ve yurtdışı akademik çalışması bulunmaktadır. Üniversite bünyesinde bilimsel projelerde yer almıştır. İstanbul Üniversitesi Astronomi ve Uzay Bilimleri Bölümü’nde Doktora Sonrası Araştırmacı olarak çalışmaktadır. Ayrıca İstanbul Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi’nden ‘Okul Öncesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi’, ‘Oyun Terapisi Eğitmen Eğitimi’, ‘STEM Eğitmen Eğitimi’, ‘Yaratıcı Yazarlık Eğitmen Eğitimi’, ‘Eğiticinin Eğitimi’ ve Anadolu Üniversitesi’nden ‘Bilim, Teknoloji, Oyun, Drama ve Çocuk’ sertifikalarına sahiptir. İyi derecede İngilizce bilmektedir. Evli ve bir çocuk annesidir.

27-02-202427-02-202427-02-202427-02-202427-02-202427-02-202427-02-202427-02-202427-02-2024